Om oss

Bestill time

Siam Thai Massage & Spa er et lite personlig massasjestudio nært sentrum i Sandnes. Vår virksomhet består av 3 kompetente terapeuter med over 20 års erfaring. Etter flere år i bransjen ble etablerte vi i 2012 vår egen virksomhet for å kunne tilby kunder i Sandnes og omegn en rekke massasjebehandlinger og aromaterapi.

Våre ansatte har utdannelse og kursing i massasjeteknikk og massasjebehandling fra Thai Traditional Medical Service Society i tillegg til mange års erfaring både i Thailand og Norge. For oss er det viktig at våre kunder føler seg trygge og ivaretatt før og under behandling, og vi tar selvfølgelig dine ønsker og preferanser til betraktning.

Våre behandlinger består av forskjellige massasjebehandlinger som er egnet til lindring av ulike plager. Vi behandler alt fra belastningsplager, migrene, muskelplager, luftveisproblemer, hudplager m.m. Behandlingene vi tilbyr inkluderer tradisjonell thaimassasje, aromaterapi, aromasport massasje, oljemassasje samt fotmassasje. Vi skreddersyr våre behandlinger mot dine problemområder og gir deg en beroligende og avslappende opplevelse. Ta en pause fra hverdagen, bestill din time i dag og opplev effekten av tradisjonell massasjekunst i harmoniske omgivelser i vårt studio i Sandnes.

Man-Lør 10:00 - 21:00
Søn: 12:00 - 21: 00
© Siam Thai Massage & Spa
Utviklet av:
pencilphone-handsetclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram