Thaimassasje Sandnes

Thaimassasje i Sandnes

– En heldekkende thaimassasje som virker både stimulerende og avslappende.

Tradisjonell thaimassasje er en gammel massasjeform som har eksistert i
over 2 500 år, og er en heldekkende behandling som virker både stimulerende og avslappende. Dette er en trykkpunktsmassasje der kroppens 10 hovedenergikanaler er sentrale.

Ved å løse opp blokkert energi, og ved å foreta en mild strekking av ledd og muskler, oppnår man en lindring av spenninger, en ro og økt velvære samt økt fleksibilitet.

thaimassasje sandnes

Om thaimassasje

Tradisjonell thaimassasje er en urgammel behandlingsform og en av de eldste helbredelsesformene i thai-legekunsten. Teknikken har sannsynligvis eksistert i forskjellige former i over 2 000 år, og lærdommen har gått i gjennom mange generasjoner. Som en orientalsk kroppsbehandlingsform har massasjeformen et fokus på indre energistrøm og  indre balanse. Når disse to momentene er ivaretatt opplever vi både økt helse og velvære.

Thaimassasje kombinerer teknikker fra både akupressur og yoga. Under massasjen vil massøren trykke, presse, vri, tøye og manipulere muskler, ledd, sener og nerver med mål om å gi økt smidighet og fleksibilitet samt en følelse av velvære.

Thaimassasje i Sandnes

Vi har lang erfaring og utstrakt kunnskap om thailandsk massasje, noe som gjør oss i stand til å tilby deg et bredt utvalg av behandlinger. I våre behagelige lokaler i Sandnes kan vi tilby behandling og velvære for deg som opplever:

  • Stressrelaterte plager som hodepine eller migrene
  • Kramper
  • Anspenthet
  • Muskelsmerter
  • Senebetennelser

Jevnlig massasje kan virke forebyggende for en rekke helseplager og gjør deg bedre i stand til å møte en stressende hverdag. Thaimassasje hjelper også for deg som trener mye, da en behandlingsøkt bidrar til restitusjon.

Husk at vi også tilbyr fotmassasje og oljemassasje.

Bestill time

Bestill time for massasje ved å ringe 979 46 764 eller benytt vårt kontaktskjema.

Åpningstider

Mandag-fredag: 10:00-21:00 // Lørdag: 10:00-21:00 // Søndag: 12:00-21:00

Et avslappende og avstressende besøk

Du er hjertelig velkommen til en avslappende massasje hos oss i Sandnes. Vi ser frem til å treffe deg.

Telefon: 979 46 764