Oljemassasje

Bestill time

Oljemassasje er en mild form for massasje som bidrar til økt velvære, avslapning og reduksjon av stress og spenninger. Denne massasjeformen er egnet for alle som ønsker et avbrekk fra en stressende hverdag. Ved oljemassasje brukes allergivennlige olje og terapeutens egne hender for å løsne opp og stimulere muskulatur. Når muskelvev og blodsirkulasjon stimuleres, forbedres sirkulasjon og næringsopptak i musklene. Behandlingen bidrar til stressavlastning, virker lindrende og kan virke forebyggende mot belastningsskader.

 

Hvorfor oljemassasje

Føler du deg stresset og anspent? En oljemassasje løser opp stresset muskulatur og bidrar til en helhetlig velværefølelse. Oljemassasje er en avslappende opplevelse som passer for alle som ønsker å behandle plager som lette rygg- og nakkesmerter, migrene, fysisk eller emosjonelt stress. Behandlingen virker beroligende og kan ved regelmessig gjennomføring være forebyggende mot muskelsmerter, belastning og stress.

 

Hvorfor Siam Thai Massage & Spa

Siam Thai Massage & Spa er et lite lokalt massasjestudio nært sentrum i Sandnes. Vi er 3 kompetente ansatte som har lang erfaring innen massasjekunst og mye kunnskap knyttet til tradisjonell thaimassasje og aromaterapi. Vi vet hvilken type behandling eller kombinasjon av behandlinger som lindrer dine plager og tar selvfølgelig hensyn til dine preferanser. Få et avbrekk fra hverdagen – vi ønsker deg hjertelig velkommen til våre lokaler i Sandnes.

Man-Lør 10:00 - 21:00
Søn: 12:00 - 21: 00
© Siam Thai Massage & Spa
Utviklet av:
pencilphone-handsetclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram