Aromaterapi

Bestill time

Aromaterapi er en terapiform som tar i bruk eteriske olje for å linde plager og smerter. Oljene utvinnes av ulike planter og har forskjellig duft og legende egenskaper. Aromaterapi brukes gjerne i kombinasjon med forskjellige massasjeformer for å gi behandlingen det lille ekstra. I kombinasjon med massasje blandes de eteriske oljene ut i annen massasjeolje som deretter brukes til massasjebehandling. Massasjebehandling kombinert med eteriske oljer kan også gi ekstra lindrende effekt. Ulike eteriske oljer har ulike egenskaper. Lavendelolje er kjent for å lindre angst og stress, samt virke helbredende på sår, mens eucalyptus kan bidra i nedkjempelse av influensa og forkjølelse. Ved behandling hos oss kartlegger vi dine behov og ønsker og skreddersyr aromaterapien for å dekke dine behov.

 

Hvorfor aromaterapi

Behandling med eteriske oljer kan linde symptomene for veldig mange lidelser inkludert hormonelle plager, hudproblemer, muskelsmerter, luftveisproblemer, hode- og søvnproblemer samt fordøyelsesbesvær. Denne milde behandlingsformen kan bidra til helbredelse fra slike lidelser fra første behandling om plagene er milde. Over flere behandlinger vil man også oppleve forbedring av mer alvorlige symptomer. En aromaterapi-massasjebehandling hos oss involverer vevsmassasje så vell som lymfedrenasje og akupressur.

 

Hvorfor Siam Thai Massage & Spa

Siam Thai Massage & Spa er et lite lokalt massasjestudio nært sentrum i Sandnes. Vi er 3 kompetente ansatte som har lang erfaring innen massasjekunst og mye kunnskap knyttet til tradisjonell thaimassasje og aromaterapi. Vi vet hvilken type behandling eller kombinasjon av behandlinger som lindrer dine plager og tar selvfølgelig hensyn til dine preferanser. Få et avbrekk fra hverdagen – vi ønsker deg hjertelig velkommen til våre lokaler i Sandnes.

Man-Lør 10:00 - 21:00
Søn: 12:00 - 21: 00
© Siam Thai Massage & Spa
Utviklet av:
pencilphone-handsetclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram