Aromasport

Hva er aromasport?

Aromasport massasje er en massasjeform som passer spesielt godt form idrettsutøvere og andre som har stor belastning i hverdagen. Denne massasjetypen er en dypvevsmassasje som bidrar til å løse opp muskulatur, muskelknuter og andre problemområder i rygg, ben og andre deler av kroppen. Behandlingen tar i bruk aromaterapeutiske oljer i tillegg til massasje og tøyeteknikker for å skape en helhetlig behandling som er skreddersydd mot flere problemområder samtidig. Aromasport massasje bidrar til å stimulere blodsirkulasjon, forbedrer restitusjon og myker opp stiv muskulatur.

Hvorfor aromasport?

Dersom du opplever kontinuerlig belastning i hverdagen gjennom trening, fysisk arbeid eller lignende er aromasport massasje en passende behandling for deg. Den unike kombinasjonen av dypvevsmassasje og aromaterapi lindrer muskelplager og behandler muskelsmerter. Aromaterapien kan også bidra til lindring av andre plager som luftveisproblemer og fordøyelsesplager.

Hvorfor Siam Thai Massage & Spa?

Siam Thai Massage & Spa er et lite lokalt massasjestudio nært sentrum i Sandnes. Vi er 3 kompetente ansatte som har lang erfaring innen massasjekunst og mye kunnskap knyttet til tradisjonell thaimassasje og aromaterapi. Vi vet hvilken type behandling eller kombinasjon av behandlinger som lindrer dine plager og tar selvfølgelig hensyn til dine preferanser. Få et avbrekk fra hverdagen – vi ønsker deg hjertelig velkommen til våre lokaler i Sandnes.