Skip links

Tradisjonell Thaimassasje

Tradisjonell thaimassasje kan spores så langt som 2500 år tilbake i tid, og har siden da blitt brukt som en behandling mot ubehag, plager og sykdom generelt samt mot muskelsmerter og stivhet. Thaimassasje ble tradisjonelt bruk som en del av den fysiske behandlingen av sykdom, da thailenderne tolket sykdommer som en ubalanse i kropp og sjel. Massasjen blir også i moderne tid brukt for som et helsebringende ritual som også virker avslappende og avbalanserende. Denne tradisjonelle massasjeformen kombinerer yoga og akupressur med fokus på kroppens egne energikanaler. Ved å bruke forskjellige grep, tøyninger, vridninger og strekking frigjøres spenning. Behandlingen gjennomføres ved at terapeuten bruker hender, føtter og albuer som verktøy og bruker egen kroppsvekt for å løse opp blokkert energi i kroppens egne energipunkter. Resultatet er forbedret næringsopptak i muskler samt økt smidighet og velværefølelse.

Hvorfor tradisjonell thaimassasje

Tradisjonell thaimassasje brukes som behandling av mange typer plager inkludert stressrelaterte plager, kramper, anspenthet, muskelsmerte og senebetennelse. Massasjen bidrar til at ubehag lindres etter kort tid. Mange vil oppleve lindring etter kun en behandling, mens verre plager gjerne bør behandles flere ganger. Regelmessig thaimassasje kan virke forebyggende mot muskelplager, bidra til forbedret restitusjon etter trening samt forebygge stressrelaterte plager som migrene.

Hvorfor Siam Thai Massage & Spa

Siam Thai Massage & Spa er et lite lokalt massasjestudio nært sentrum i Sandnes. Vi er 3 kompetente ansatte som har lang erfaring innen massasjekunst og mye kunnskap knyttet til tradisjonell thaimassasje og aromaterapi. Vi vet hvilken type behandling eller kombinasjon av behandlinger som lindrer dine plager og tar selvfølgelig hensyn til dine preferanser. Få et avbrekk fra hverdagen – vi ønsker deg hjertelig velkommen til våre lokaler i Sandnes.

Andre behandlinger

Aromaterapi

Opplev den lindrende effekten av eteriske olje som behandling av luftveisplager, hudproblemer, muskelplager og hormonelle plager blant annet.

Aromasport

Tungt fysisk arbeid, vektløfting og annen trening utsetter muskulatur for stress og slitasje. Vår dyptgående sportsmassasje løsner opp og lindrer muskelsmerter.

Oljemassasje

Ta en pause fra den travle hverdagen og nyt en deilig og allergivennlig oljemassasje som forsiktig løser opp stivhet i muskulatur og virker avslappende.

Fotmassasje

Føttene dine opplever belastning mer en noen annen del av kroppen. Regelmessig fotmassasje kan bidra til at belastningen letter og forhindre videre skade.