Skip links

Fotmassasje

En travel hverdag kan fort gå utover fothelsen vår. Belastningen fra hverdagen går gjerne hardest utover føttene våre, og mange opplever plager knyttet til overbelastning eller lignende. Fotmassasje kan bidra til å lindre plager som belastningsskade, muskelplager, stivhet og ømhet. Regelmessig fotmassasje virker også forebyggende ved at føttene regelmessig blir trykkavlastet og smidigheten i muskulatur og sener opprettholdes. Føttene har i tillegg mange sonepunkter som ved stimulering kan gi positiv virkning på vitale organer. Under behandling masseres disse punktene slik at nervesystemet stimuleres og spenning dempes.

Hvorfor fotmassasje

Regelmessig fotmassasje bidrar til å minimere slitasje på føtter, øke blodsirkulasjon, redusere stivhet og virker avslappende. Soner knyttet til kroppens vitale organer stimuleres og behandling kan derfor bidra til å lette symptomene for en rekke plager. For eksempel bidrar fotmassasje forbedret søvnkvalitet og kan være til hjelp dersom man opplever søvnproblemer. En avslappende fotmassasje virker stressreduserende og bidrar derfor til bedre søvnkvalitet.

Hvorfor Siam Thai Massage & Spa

Siam Thai Massage & Spa er et lite lokalt massasjestudio nært sentrum i Sandnes. Vi er 3 kompetente ansatte som har lang erfaring innen massasjekunst og mye kunnskap knyttet til tradisjonell thaimassasje og aromaterapi. Vi vet hvilken type behandling eller kombinasjon av behandlinger som lindrer dine plager og tar selvfølgelig hensyn til dine preferanser. Få et avbrekk fra hverdagen – vi ønsker deg hjertelig velkommen til våre lokaler i Sandnes.

Andre behandlinger

Thaimassasje

Tradisjonell thaimassaje bidrar til lindring av stressrelaterte plager, kramper, og muskelsmerter. Denne behandlingsformen gir økt smidighet og velværefølelse.

Aromaterapi

Opplev den lindrende effekten av eteriske olje som behandling av luftveisplager, hudproblemer, muskelplager og hormonelle plager blant annet.

Aromasport

Opplev den lindrende effekten av eteriske olje som behandling av luftveisplager, hudproblemer, muskelplager og hormonelle plager blant annet.

Oljemassasje

Ta en pause fra den travle hverdagen og nyt en deilig og allergivennlig oljemassasje som forsiktig løser opp stivhet i muskulatur og virker avslappende.