Skip links

Aromasport

Aromasport massasje er en massasjeform som passer spesielt godt form idrettsutøvere og andre som har stor belastning i hverdagen. Denne massasjetypen er en dypvevsmassasje som bidrar til å løse opp muskulatur, muskelknuter og andre problemområder i rygg, ben og andre deler av kroppen. Behandlingen tar i bruk aromaterapeutiske oljer i tillegg til massasje og tøyeteknikker for å skape en helhetlig behandling som er skreddersydd mot flere problemområder samtidig. Aromasport massasje bidrar til å stimulere blodsirkulasjon, forbedrer restitusjon og myker opp stiv muskulatur.

Hvorfor aromasport

Dersom du opplever kontinuerlig belastning i hverdagen gjennom trening, fysisk arbeid eller lignende er aromasport massasje en passende behandling for deg. Den unike kombinasjonen av dypvevsmassasje og aromaterapi lindrer muskelplager og behandler muskelsmerter. Aromaterapien kan også bidra til lindring av andre plager som luftveisproblemer og fordøyelsesplager.

Hvorfor Siam Thai Massage & Spa

Siam Thai Massage & Spa er et lite lokalt massasjestudio nært sentrum i Sandnes. Vi er 3 kompetente ansatte som har lang erfaring innen massasjekunst og mye kunnskap knyttet til tradisjonell thaimassasje og aromaterapi. Vi vet hvilken type behandling eller kombinasjon av behandlinger som lindrer dine plager og tar selvfølgelig hensyn til dine preferanser. Få et avbrekk fra hverdagen – vi ønsker deg hjertelig velkommen til våre lokaler i Sandnes.

Andre behandlinger

Thaimassasje

Tradisjonell thaimassaje bidrar til lindring av stressrelaterte plager, kramper, og muskelsmerter. Denne behandlingsformen gir økt smidighet og velværefølelse.

Aromaterapi

Opplev den lindrende effekten av eteriske olje som behandling av luftveisplager,  hudproblemer, muskelplager og hormonelle plager blant annet.

Oljemassasje

Ta en pause fra den travle hverdagen og nyt en deilig og allergivennlig oljemassasje som forsiktig løser opp stivhet i muskulatur og virker avslappende.

Fotmassasje

Føttene dine opplever belastning mer en noen annen del av kroppen. Regelmessig fotmassasje kan bidra til at belastningen letter og forhindre videre skade.